Yunnan Observatory vindt het waarnemingsbewijs dat de donkere strook van de zon vormt

De verslaggever leerde van Yunnan observatorium van de Chinese Academy of Sciences op de 14e dat de onderzoekers onlangs hebben ontdekt dat de kleurbalverdamping en de Silledelijkheid een complete en duidelijke observatie van de donkere strips van de zon veroorzaakten. Relevante onderzoeksresultaten werden gepubliceerd in het International Journal of Tianxia’s Journal and Communication.

De donkere strook van de zon is heel gebruikelijk in de zonatmosfeer, die bestaat uit een plasma opgehangen in de zon.

De formatie en evolutie van de keeper kunnen worden bestudeerd om veel waardevolle informatie te bieden om de zonsfeer te begrijpen.

Yunnan Tianminbai Fu Xianhu Sun Obserling en Research Group Yangbo Deputy Researcher en zijn partners gebruiken Solar Kinetic Observation Satellite en zijn atmosferische beeldpons, en de atmosferische beeldpons hebben een spectrale observatie, het analyseren van het optreden van 2 februari 2014 11967 Volledig proces van een tack-strip in 2014 een evenementgebied. De observatie van de Solar Kinetic-observatie-satelliet laat zien dat in het proces van magnetisch veld de afschuifbeweging een reeks ontvettingsprocessen aandrijft. Deze vernieuwers produceren een bindende flare en vergezellende een S-vormige structuur.

Ze ontdekten dat deze structuur is geworteld op een paar geconjugeerde voldoende licht die de flare binden. In de Fase Flare Pulse-fase detecteert de spectrale waarnemer dat de explosieve verdamping optreedt in dit paar geconjugeerde voetpunten.

Na het gokuiteinde is de zonsondergang geagglomereerd in deze structuur en vormt uiteindelijk een donkere strook.

Het onderzoeksteam speculeert dat fakkels de explosieve verdamping op de S-vormige structuur voldoende veroorzaakt, zodat de structuur deze structuur dicht maakt, waardoor het stralingsverlies wordt verhoogd, wordt thermisch onstabiele of thermische onbalans geproduceerd, en de definitieve hete plasma-totale formatie en de geheime sleutel.

Deze belangrijke ontdekking is voordat de thermische onbalans wordt gegenereerd, de explosieve kleurenbal wordt eerst in de eerste keer gedetecteerd.

Deze observatie kan de hypothese van de "kleurenbalverdamping – het Corona Condensse" -model verklaren.

In dit model is het essentieel, maar de oorsprong is onduidelijk.

De fakkels van de observatiecertificering kan een oorsprong zijn aan onderzoeksmodel dat voldoende verwarming is.