Zhongxin Net beoordeling: Two "Olympische Spelen" blend, China blijft "ontmoeten" en de wereld

Van de Sports Geest van gehandicapten, is het Vuur van Mandeville, de Britse Mandeville, en de "negen dagen fire" die is verzameld uit acht andere branden licht in de "Bird Nest" van de Staat Stadion vanavond. Als ‘s werelds eerste Shuangyao City, Beijing zal resulteren in een "Winter Disjection Time".

Ice en enthousiasme is hier om mix. Deze langverwachte pure conventie zal een geschiedenis van gehandicapte atleten en het lot te schrijven. De zomer van Shuangyao 14 jaar geleden, de Chinese Olympische droom verplaatst naar de werkelijkheid.

Peking hield een "onge?venaarde" Olympische Spelen, en werd ook de gastheer eigenaar van "de grootste lost" in de geschiedenis.

In de 14e jaar van deze winter, Beijing werd ‘s werelds eerste Shuangyao City. In 2008, "Beijing verwelkomt u", Vandaag de dag, China hoopt op "samen in de toekomst". Tijd is 荏苒, maar het enthousiasme van deze open arm en knuffels de wereld oprecht, geen verandering.

Het Nationale Stadion "Bird’s Nest" zal de Olympische Spelen, Paralympische Spelen, Olympische Winterspelen, en Olympische lichamelijke Winter ingesteld, de iconische dubbele Olympische Spelen "Water Cube" is "ijsblokje" … 14 De stad Shuangbo is meer schijnt. De Beijing Paralympics werd geprezen door de wereld, en het Beijing Winter Paralympics zal ook even spannend. Bij de vaststelling van de Olympische Winterspelen in Beijing, heeft de Olympische Winterspelen in Beijing twee Olympische "synchroon voorbereidingen, een post en dubbele verantwoordelijkheid" vastgesteld. Na de Olympische Winterspelen in Beijing, heeft de Olympische Winterspelen met een lichamelijke concurrentie omgebouwd en aangepast, en alles wordt slechts een temperatuur voor gehandicapte atleten als de hoofdpersoon. Shuangyao City, wachtend op een bevredigend. Het lied van het lot werd gehouden in 1976, de eerste Olympische Winterspelen met een handicap gehouden in Ensteelzvvvvvvik, Zweden. Sindsdien is de Winter Paralympische Spelen heeft een vier jaar, Beijing is de 12e station op de weg.

Dit is een reis naar het lot.

Wang Meng, geboren in 1988, in 2018 als lid van de Chinese rolstoel roet team, de Pingchang Winter Paralympics.

Zij en teamgenoten hebben doorbraken in medailles en gouden medailles gerealiseerd in de geschiedenis van China.

Wang Meng lijdt aan pediatrische verlamming als hij 1 jaar oud, waardoor dubbele onderste ledematen.

Vanuit de rolstoel tafeltennis later draaide de rolstoel roet, sport werd de weg ze zelf gerealiseerd. De temperatuur van het curling training site is erg laag, Wang Meng nodig heeft om ze warm te plaatsen voor de training, om de lichaamstemperatuur te handhaven. Maar ze zei: "Voor de droom, kan ik blijven" Na het kampioenschap won het kampioenschap, Wang Menghe teamgenoten verhoogde de nationale vlag in tranen.

Net als Wang Meng, alle gehandicapte atleten bewegen iedere keer in het veld, elke treffer, elke keer dat je springt, niet alleen om het spel te voltooien, maar schrijf uw eigen lot epos. Deze spelers die last hebben hebben een verblindend licht op de Winter Adjour geworden.

Het is gewoon een heldere "negen dagen fire" genoeg om de duisternis te verspreiden. In 2015, Beijing won het recht van de Olympische Winterspelen van 2022, en werd de gastheer van de 2022 Winter Paralympics. Dit is China’s ijs en sneeuw in China.

"Shuangyao Stad" is altijd te wachten op deze overeenkomst en oprecht. Het podium voorbereid voor gehandicapte atleten reeds genomen.

Paralympische Spelen van over de hele wereld zullen strijden op het veld, bloeien licht, zal Beijing Winter Paralympische Spelen de geest van gehandicapte atleten uit zelfverbetering, vasthoudend en hard werken te tonen.

Met de Beijing Winter Paralympics, zullen China en gehandicapten carrière in de wereld inluiden in een nieuwe fase van bloeiende. Dit is een warme en enthousiaste ijs. Net als de mascotte van de Beijing Winter Paralympische Spelen, wordt het licht afgegeven vanaf de grote rode lantaarns, die zal oplichten hun dromen en warm de hele wereld.

Niet alleen is het in de Olympische Spelen met een lichamelijke Winter, hebben de Chinezen meer ge?ntegreerd in het leven van ijs en sneeuw.

Het nemen van de Olympische Winterspelen als een kans, is China’s ijs en sneeuw beweging bereiken haasje ontwikkeling. De visie van "300 miljoen om deel te nemen in het ijs en sneeuw beweging" is gerealiseerd, en meer en meer Chinezen voelen het geluk gebracht door ijs en sneeuw. Dit is het ijs van ijs en sneeuw.

Voor de Olympische Winterspelen in Beijing, atleten uit de hele wereld gaf het evenement georganiseerd zeer hoge beoordeling. De veerkracht die klaar is om te gaan wordt ook verwacht dat de Beijing Winter Paralympics.

Jane Jie Li, een Amerikaanse Palace lid van het team: "In vergelijking met gouden medailles, zijn we meer kijken uit naar de komende waardevolle ervaring." De datum is hier.

China werkt samen met vrienden, samen met de toekomst.

Wang Wei.