Shanghai heeft geen nieuwe lokale nieuwe Coronaire Pneumonia bevestigde gevallen en 7 gevallen van nieuwe overzeese ingangen

Bij 0-24 november 18, 2021, door het gemengde defensiemechanisme van de haven, werden 7 gevallen gemeld om de diagnose van nieuwe buitenlandse invoer Neogmonic-pneumonie te diagnosticeren.

Er waren 5 gevallen van nieuwe remedie, waaronder 1 zaak uit Congo, 1 hoesje uit Bulgarije, 1 hoesje uit Rusland, 1 hoesje uit Nigeria, uit Nigeria.

Case 1 is Japans of woont in Japan, uit Japan, arriveerde in de internationale luchthaven van Shanghai Pudong op 14 november 2021. Het is geconcentreerd nadat de aanbetaling geconcentreerd is, en er is een symptoom.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose. Case 2 is China, in de Congo, vertrekkend van het congres, en arriveerde in de internationale luchthaven van Shanghai Pudong op 15 november 2021, en het werd geconcentreerd na de aanbetaling, en er was een symptoom erin. Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose. Case 3 is Chinees, in de Verenigde Staten, uit de Verenigde Staten, arriveerden in de internationale luchthaven van Shanghai Pudong op 4 november 2021, nadat het item is geconcentreerd, en er is een symptoom voor isolatie, dat wil zeggen, de aangewezen medische instelling isolatie-onderzoek .

Na raadpleging, uitgebreide epidemiologische geschiedenis, klinische symptomen, laboratoriumtests- en beeldvormingsstresultaten, gediagnosticeerd als diagnose-gevallen.

Case 4, de zaak 5 is China, de zaak 4 Werkt in Roemeni?, uit Roemeni?, de zaak 5 werkt in Georgi?, vertrekkend van de Griga, de zaak 5, de zaak 5 ging op 16 november 2021 aan. In de internationale luchthaven Shanghai Pudong werd de zaak 4 verzonden naar de aangewezen medische instelling die na de symptomen wordt ge?soleerd, en de zaak 5 werd geconcentreerd en er was een symptoom in.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose.

Case 6 is China, die in Chili werkt, vertrekt vanuit Chili, arriveerde in de internationale luchthaven van Shanghai Pudong op 16 november 2021, en het is geconcentreerd, en er is een symptoom.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose. Case 7 is Chinees, in Spanje, uit Spanje, aangekomen in de internationale luchthaven van Shanghai Pudong op 16 november 2021, en na het betreden van de douane was het geconcentreerd en er was een symptoom.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose.

De 7 gevallen van ingevoerde diagnose zijn overgedragen aan de medische instelling met vaste punt en 120 personen zijn bijgehouden met de nauwe contacten met vluchten zijn ge?mplementeerd.

Op 0-24 november 18, 2021 was er geen nieuw geval van lokale nieuwe Coronal Pneumonia.

Vanaf 18 november 202 werden 2427 gevallen bevestigd door het abutment van in het buitenland, 2361 gevallen werden ontladen en 66 gevallen werden in het ziekenhuis behandeld. Er zijn 2 gevallen van vermoedelijke gevallen die moeten worden onderzocht. Vanaf 18 november 2021 waren 381 gevallen van lokale bevestigde gevallen cumulatief, en 374 gevallen werden genezen, 0 gevallen werden in het ziekenhuis behandeld en 7 gevallen werden gedood. Een voorbeeld van een vermoedelijke zaak die moet worden onderzocht. Vanaf 24 november, 2021, waren 0 gevallen van asymptomatische infecties in medische opmerkingen nog steeds in medische observatie.

(Editor: Massa Peng, Han Qing) Delen Laat meer mensen zien.